Viikon horoskoopit – Kaikkien horoskooppimerkkien viikkohoroskoopit

Kaikkien horoskooppimerkkien viikon horoskoopit Johtavan Astrologin laatimana. Ilmainen Horoskooppi tarjoaa aina horoskoopit ilmaiseksi joka viikolle, kuukaudelle ja vuodelle! Sivustolta löydät kuukauden ja viikon horoskoopit sekä kiinnostavaa yleistietoa horoskoopeista ja eri tähtimerkeistä.

Viikkohoroskooppi - Horoskoopit viikolle horoskooppimerkettäin.

Viikkohoroskoopit horoskooppimerkeille

Viikon horoskoopit kaikille horoskooppimerkeille.

Vesimies - Viikon horoskooppi

Vesimies horoskooppimerkki

Ole varovainen tulevaisuutesi suhteen. Tulevaisuus tuo sinulle hyviä asioita, mutta vain, jos pelaat korttisi oikein etkä haikaile menneisyyden perään. Ajattele asiat läpi ajatuksella äläkä anna tunteille tilaa väärillä hetkillä. Panosta merkitykselliseen ihmissuhteeseen, mikäli se tuntuu hyvältä sillä hetkellä. Tiedosta, mikä on itsellesi parasta.

KalaT - viikon horoskooppi

Kalat horoskooppimerkki

Sinusta tuntuu vaikealta tulkita ihmisten motiiveja. Älä huoli, tämä on ainoastaan väliaikainen tila, joka helpottuu, kun pääset eroon vaikeasta tilanteesta. Älä tuomitse muita ihmisiä, saatat itse olla samassa tilanteessa myöhemmin. Hyvät ideasi saattavat palkita sinut, mikäli uskot niihin todella. Älä kuitenkaan usko mihinkään sokeasti, vaan pidä maltti mukanasi.

Oinas - Viikon horoskooppi

Tuntuu, että sinulla on paljon kerrottavaa. Et voi kuitenkaan kertoa aivan kaikkea, sillä se olisi typerää. Kun sanot oikeat asiat oikealla hetkellä, saat lopuksi palkinnon, jonka tulet muistamaan pitkään. Tee niin kuin sinusta hyvältä tuntuu ja luota omaan sisäiseen vaistoosi ja intuitioon. Pidä tärkeistä asioista kiinni, sillä ne tulevat muuttuman entistä tärkeämmiksi.

Härkä -viikon horoskooppi

Härkä horoskooppimerkki

Sinun tulee ajatella enemmän itseäsi. Muiden ihmisten huomiointi oman terveyden kustannuksella voi olla turmiollista. Sinulla tulee olemaan hankalia asioita käsiteltävänä, mutta kohtaat myös uusia jännittäviä tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka voivat mullistaa koko elämäsi. Pidä silmät ja korvat avoinna uusille seikkailuille ja avaa maailmasi.

Kaksonen - viikon horoskooppi

Kaksonen horoskooppimerkki

Pelaa näinä aikoina hyvin varman päälle. Tee niin kuin hyvältä tuntuu, mutta älä ota tarpeettomia riskejä. Kohtaat uusia haasteita, mutta ota ne vastaan iloiten, sillä ne tulevat palkitsemaan sinut. Ota yhteyttä johonkin vanhaan tuttuun, se tulee olemaan loistava valinta tulevaisuutesi kannalta. Muista kuitenkin antaa tilaa myös itsellesi sopivan ajan tullen.

Rapu - viikon horoskooppi

Tulet kohtaamaan tilanteen, jossa sinun pitää valita kahden huonolta vaikuttavan vaihtoehdon väliltä. Älä kuitenkaan ahdistu tästä, sillä kaikella on tarkoitus. Tulet myös tapaamaan tulevaisuutesi kannalta erittäin merkittävän ihmisen. Pidä kuitenkin maltti ja kärsivällisyys mukana, ja ajattele kaikkia asioita järjellä. Tulet kenties yllättymään hyvin pian jostakin, joka sinua odottaa.

Leijona - viikon horoskooppi

Leijona horoskooppimerkki

Ole hyvin tarkkana, sillä kulman takana odottaa vaara. Mikäli kuitenkin osaat pitää pääsi, voi se myös palkita sinut ruhtinaallisesti. Ole myös tarkka rahankäyttösi suhteen. Harkinnan pitäminen mukana ihmissuhteissa johtaa hyviin asioihin. Ole kuitenkin valmis käyttämään omaa persoonaasi ja taitojasi hyväksesi tilaisuuden tullen. Älä pelkää olla juuri sinä siellä.

Neitsyt - viikon horoskooppi

Neitsyt horoskooppimerkki

Tulet tapaamaan ihmisen, jonka olit jättänyt jo kauas taakse aikaisemmin. Tällä ihmisellä on sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia elämääsi. Muista myös katsoa eteenpäin. Ehkä löydät jotain, josta todella kiinnostut. Jotakin, joka saattaa olla sinulle todella merkittävää. Älä anna ihmisten pitää sinua varmana nakkina vaan pidä puolesi. Ota selvää kaikesta, joka epäilyttää ja johon haluat vastauksen.

Vaaka - viikon horoskooppi

Vaaka horoskooppimerkki

Tulet tuntemaan olosi altavastaajaksi monessa eri tilanteessa. Voit kuitenkin imeä tästä voimaa, ja ponnistaa eteenpäin kohti uusia haasteita. Mikäli saat tilaisuuden edetä asioissa, käytä se myös innolla hyödyksi, sillä se tulee olemaan jotain, jota muistelet vielä pitkään. Muista kuitenkin, ettet anna muiden ihmisen huijata sinua puolelleen vaan pidä aina oma puolesi.

Skorpioni - viikon horoskooppi

Ole rohkea lähitulevaisuudessa, sillä uudet haasteet saattavat yllättää sinut nopeasti. Muista kuitenkin kuka olet ja mistä tulet, sillä siitä tulee olemaan sinulle hyötyä. Pohjaa aina päätöksesi omiin ajatuksiisi, älä kuuntele väärällä hetkellä muita ihmisiä, jotka yrittävät ohjailla sinua väärille urille. Ota vastuu sinulle tärkeästä ihmisestä, jolla on vaikeuksia, sillä tästä päätöksestä et lopulta joudu pettymään

Jousimies - viikon horoskooppi

Elämäsi tulee olemaan täynnä mahdollisuuksia, mikäli niin vain haluat. Sinun tulee kuitenkin rohkeasti kulkea niitä kohti, vaikka olosi saattaakin tuntua pelokkaalta aika ajoin. Tulet kuitenkin huomaamaan, kuinka asiat lopulta loksahtavat paikalleen. Pidä kuitenkin varasi, sillä joku saattaa yrittää käyttää sinua hyväkseen. Älä anna kenellekään ylimääräiselle tilaa.

Kauris - viikon horoskooppi

Kauris horoskooppimerkki

Älä tee turhan pikaisia päätöksiä, vaan harkitse jokaista liikettäsi pitkään ja hartaasti. Noudata niitä oppeja, jotka jo nuorena opit, sillä ne kantavat pitkälle. Jatka sillä tiellä, jonka olet itsellesi valinnut ja luota siihen, että se todella kantaa sinut eteenpäin. Tutki itseäsi. Tulet löytämään asioita, joista et ollut edes aiemmin tietoinen.