Vesimies – Kuukauden horoskooppi

Vesimies horoskooppimerkki

Kotiplaneettasi Uranus kulkee suoraan neljäntenätoista ja kehottaa sinua olemaan avoin muutoksille. Yhtenä pisimmälle ajattelevista merkeistä olet jo mukana tässä ideassa, mutta se tosiasia, että olet kiinteä merkki yhdistettynä itsepäisen Härän läsnäoloon (Uranus matkustaa nyt Härän kanssa), saattaa johtaa takaiskuihin kyseisessä ehdotuksessa. Oletetaan siis, että odotat edelleen muutosta, mutta et tavanomaisella intohimollasi.

Aurinko poistuu tyynestä Kauriista ja saapuu kapinalliseen merkkiisi 19. tammikuuta, jolloin saat luvan kävellä oman rumpusi tahdissa. Voit hyvällä omatunnolla sanoa, ettei ole ketään muuta kuin sinä, ja haluat jakaa ainutlaatuisuutesi maailman kanssa! Hölmöjä ja outoja tekojasi saatetaan vastaanottaa vaihtelevasti, mutta rehellisesti sanoen et voisi vähempää välittää, mitä mieltä ihmiset ovat sinusta!

Kommunikatiivinen Merkurius siirtyy vuoden ensimmäiseen taantuvaan sykliin ollessaan merkissäsi kolmantenakymmenentenä, mikä johtaa rajuun turhautumiseen teknisissä kommelluksissa. Rakastat omistaa uusimmat ja parhaat sovellukset, varusteet ja vempaimet, mutta on melko kiusallista, kun ne eivät toimi kunnolla, kun esittelet niitä muille.

Vesimies horoskooppimerkki