Vaaka – Kuukauden horoskooppi

Vaaka horoskooppimerkki

Kotiplaneettasi Venus, rakkauden ja rahan hallitsija, on spontaanissa Jousimiehessä aloittaakseen kuukauden ja maailmankaikkeus odottaa sinun tekevän melko nopeita päätöksiä näillä kahdella elämäsi alueella. Suurten riskien ottaminen voi tuottaa uskomattomia tuloksia tai johtaa kaiken menettämiseen. Oli miten oli, tammikuun ensimmäinen viikko ei ole maltillisuuden aikaa.

Venus siirtyy kuitenkin vakaaseen Kauriiseen 8. tammikuuta, auttaen sinua saamaan takaisin menettämiäsi asioita toteuttamalla lujaa työetiikkaa. Haluat parasta elämääsi ja olet valmis työskentelemään kovasti loppukuukauden ajan saadaksesi sen (takaisin).

Olet haavoittuvainen häirinnälle Venus-Uranus kolmion aikana kolmantenatoista, ja tämä näkökohta todella haastaa sinut ajattelemaan, mikä on sinulle tärkeää. Onko nykyinen rutiinisi niin tylsä, että harkitset täydellistä uudistusta? Oletko tosiaan valmis riskeeraamaan kaiken hetken mielijohteesta? Teet hulluja asioita rakkauden tai rikkauden tavoittelun nimissä.

Sinusta tulee hieman vähemmän vastuullinen, kun aurinko jättää kohtuullisen Kauriin ja siirtyy eksentriseen Vesimieheen 19. tammikuuta, ja omaksut omaperäisyyttä sen kaikissa muodoissa. Jos jokin asia on erilainen kuin kaikki muut, se kiinnostaa sinua automaattisesti. Vähiten kuljetun reitin valitseminen ei ole aina tuottavaa, mutta se on yleensä hauskaa.

Vaaka horoskooppimerkki