Tietosuoja, rekisteriseloste ja palvelun ehdot

Ilmainen horoskooppi on täysin ilmainen palvelu, joka ei sido sinua mihinkään. Voimme pitää palvelua ilmaisena, koska yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet meitä projektissa tukemaan. Tämä saattaa joskus edellyttää sitä, että yhteistyökumppanimme saattavat ottaa sinuun yhteyttä ja esitellä tuotteitaan, tämä ei kuitenkaan sido sinua mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa kaikenlaisen kommunikoinnin ja viestinnän hyvämaineisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Me olemme hyvien puolella, emmekä luovuta tietojasi vääriin käsiin ja pidämme niistä huolta kuin kukkarostamme. Me emme ole Vastaamo, joten tiedot on säilötty erittäin turvallisesti.

Tietosuoja ja rekisteriseloste


Online Leads Estonia Ou:n palvelun rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Online Leads Estonia Ou henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 17.10.2020. Viimeisin muutos 17.10.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Online Leads Estonia Ou,

Endla 1-3

6104 TALLINN

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Jani Laine

[email protected]

3. Rekisterin nimi

Online Leads Estonia Ou – palvelun asiakas- ja markkinointirekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle onhenkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen)rekisterinpitäjän oikeutettu etu Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, puhelin, sähköposti, sukupuoli, syntymäaika, kiinnostuksen kohteet sekä IP-osoite.Tietojen säilytysaika on 10 vuotta. 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla kilpaluihin osallistumisista, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille kuin sponssoreilemme, jotka saattavat tarjota tuotteitaan asiakkaan kiinnostuksen mukaisesti. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa)

 

Siirry takaisin pääsivulle tästä!