Skorpioni – Kuukauden horoskooppi

Skorpioni horoskooppimerkki

Kun voimakas Mars, apulaishallitsijasi, siirtyy intohimoisesta Oinaasta hitaaseen Härkään 6. tammikuuta, koet tahdissa melkoisen muutoksen. Et varsinaisesti valita, mutta jännityksen puutteeseen tottuminen aikaa. Sinulle ei ole aina helppoa pysäyttää asioita kuin seinään, joten koita totuttautua tähän energiamuutokseen mahdollisimman hyvin.

Aurinko yhdistyy Plutoon, toiseen apulaishallitsijaasi neljäntenätoista ja antaa sinulle voiman, jonka olet aina halunnut. On mukavaa, kun asiat ovat täysin hallinnassasi, mutta älä anna sen nousta päähäsi, Skorpioni. Vaikka olet nyt selvästi vastuussa omasta kohtalostasi, se ei tule kestämään ikuisesti. Joku tulee kuvioihin ja haastaa sinut lopulta, ja mitä kauemmin olet vallassa, sitä vaikeampaa on menettää kruunu.

Täysikuu tulen merkki Leijonassa 28. tammikuuta on jännittävää ja hieman arvaamatonta aikaa. Kun yksi asia päättyy, odotat toisen alkavan, mutta aina ei näin tule käymään. Yritä olla ilman odotuksia tämän arvaamattoman kauden aikana.

Venus-Pluto yhtymä samana päivänä lisää haluasi rakkauteen ja kiintymykseen. Et yleensä tarvitse emotionaalisuutta, joten tämä näkökohta voi lyödä sinut laudalta. Löydä terveellisiä häiriötekijöitä välttääksesi ajattelemasta asioita, joita haluat, mutta mitä sinulla ei ole.