Rapu – Kuukauden horoskooppi

Rapu horoskooppimerkki

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Saatat tuntea olevasi hieman rajoittunut johtuen varovaisen Kauriin ja auringon läsnäolosta tammikuun alussa, mutta se ei haittaa. Itse asiassa, se saattaa auttaa sinua organisoimaan asioita ja asettamaan tavoitteita tulevalle kuukaudelle ja vuodelle. Mitä haluat saavuttaa, Rapu? Tähtää korkealle ja katso mihin pystyt.

Hellävarainen Venus-Mars kolmio antaa sinulle 9. tammikuuta lyhytaikaista tasapainoa toiveidesi ja tarpeidesi välillä sekä rakkauselämäsi pitäisi kehittyä, sillä olet varmempi romanttisista valinnoista. Ansaitset olla onnellinen ja tämä näkökohta voi auttaa sinua saavuttamaan sen, jos olet halukas ja kykenevä ilmaisemaan, mitä elämästäsi on puuttunut.

Uusi kuu Kauriissa 13. päivänä on aikaa uudelle alulle kaikilla elämänalueillasi. Aurinko on myös Kauriissa, joten mitä tahansa aiotkaan, tulee se toteutumaan kaksinkertaisella todennäköisyydellä. Hyödynnä tätä tasaista, kunnianhimoista värinää, joka tahtoo sinun menestyvän paremmin kuin voisit ikinä kuvitellakaan! 

Tunnet muutoksen energiassa tiukasta huolettomaan, kun aurinko siirtyy Kauriista Vesimieheen 19. tammikuuta, ja toivotat tervetulleeksi tämän kumppanuuden tuoman vapauden. Nyt on aika ilmaista omalaatuisuuttasi ja näyttää maailmalle, mistä olet tehty. Anna todellisen persoonallisuutesi loistaa!

Rapu horoskooppi