Rakkaushoroskoopit – Kuukauden ja viikon rakkaushoroskoopit

Rakkaushoroskoopit Johtavan Astrologin koostamana kaikkiin horoskooppimerkkeihin. Tarjoamme rakkaushoroskoopin täysin ilmaiseksi. 

Ilmainen Horoskooppi tarjoaa aina horoskoopit ilmaiseksi joka viikolle, kuukaudelle ja vuodelle! Sivustolta löydät kuukauden ja viikon horoskoopit sekä kiinnostavaa yleistietoa horoskoopeista ja eri tähtimerkeistä.

Rakkaushoroskooppi - Kaikki rakkaushoroskoopit

Rakkaushoroskoopit kaikille horoskooppimerkeille

Tässä viikon & kuukauden rakkaushoroskoopit kaikille horoskooppimerkeille Johtavalta Astrologilta.

Vesimies – Rakkaushoroskooppi

Vesimies rakastuu omaan ihanteeseensa. Vesimiehen rakkaudessa ihanne kohtaa arkipäivän haasteet, ja syntyy suhde, jossa toinen voi odottaa Vesimieheltä ihannoivaa ja ylistävää rakkautta. Vesimies myös loukkaantuu helposti, jos joku arvostelee Vesimiehen ihannoivaa kumppania tai heidän suhdettaan. Ihannettaan kun ei Vesimiehenkään mielestä ole helppo saavuttaa.

Kalat – Rakkaushoroskooppi

Kalat ui aina aika syvissä vesissä tunteidensa kanssa. Kun toinen vihdoin lähestyy arkaa ja romanttista Kalat-horoskooppimerkkiä, syntyy syvästi romanttinen suhde, jossa Kalat yleensä tekee kaikkensa toisen eteen, omia tunteitaan säästelemättä. Jos Kalat-horoskooppimerkkiä loukkaa rakkaudessa, on Kalat tämän jälkeen yleensä hyvin varuillaan kumppaninsa suhteen, ja pitkään.

Oinas - Rakkaushoroskooppi

Oinas on omintakeinen ja hieman itsepäinen kumppani. Oinas saa yleensä tahtonsa läpi, myös rakkaudessa. Oinas-horoskooppimerkin rakkaus saattaa olla oikuttelevaa, mutta Oinas on myös luotettava kumppani. Oinas on yleensä uskollisempi kumppani, kuin mitä ulospäin voisi olettaa. oinas kun ei rakkaudessaankaan aina paljasta kaikkia korttejaan toiselle. muuttuman entistä tärkeämmiksi.

Härkä – Rakkaushoroskooppi

Härkä-horoskooppimerkkiä ei pidättele mikään, kun oikea kumppani vihdoin löytyy. Härkä saattaa itsepäisesti piirittää unelmiensa kumppania vuosikaudet. Kun oikea kumppani on vihdoin löytynyt, ei Härkä päästä tätä luotaan millään. Härkä on mitä uskollisin kumppani. Kun Härkä löytää oikeansa, Härkä on mielestään unelmiensa suhteessa, ja myös onnellinen tästä.

Kaksonen - Rakkaushoroskooppi

Kaksonen yleensä rakastuu samanlaiseen kumppaniin, kuin hän itse on. Toinen mahdollinen kumppani Kaksoselle on täysin päinvastainen kumppani, kuin Kaksonen itse on. Kaksonen-horoskooppimerkin rakkaus syntyy yllättäen, ja etenee syvemmäksi suhteeksi ilman sen suurempia kommelluksia. Kaksonen on hyvin itsetietoinen horoskooppimerkki, vaikkei Kaksonen tätä juurikaan tuo ilmi. Kaksosen kanssa saa ollakin hieman varuillaan, mitä tästä sanoo muille, ja varsinkin Kaksoselle itselleen.

Rapu - Rakkaushoroskooppi

Rapu rakastuu yleensä koko loppuelämäkseen. Ujo ja arka Rapu saattaa tarkkailla unelmiensa kumppania pitkään kauempaa, kunnes uskaltaa tulla ulos kuorestaan. Rapu on intohimoinen rakkaudessaan, jota ei saa pettää. Rapu kuitenkin on mitä uskollisin kumppani, jonka kanssa pitkä suhde on yleensä mahdollinen. Jos Rapu suhteessa pelästyy jostain, menee Rapu yleensä takaisin kuoreensa, ja sulkeutuu täysin. Oikea kumppani kun ei saa Rapua hermostumaan millään, tai ainakin näin Rapu ajattelee.

Leijona - Rakkaushoroskooppi

Leijona on hyvin tietoinen itsestään, ja Leijonan mielestä niin kuuluukin olla. Leijona tarvitsee jatkuvaa ihailua osakseen, jotta suhde toimisi. Leijona valloittaa kumppaninsa yleensä suurin elein ja huomionosoituksin. Leijonaa pitää ymmärtää, oli hänen käytöksensä kuinka huikentelevaista tahansa, ja näin Leijonasta saa hyvinkin uskollisen kumppanin. Oikean kumppanin löydettyään Leijona on onnellinen suhteessaan ja kertoo tämän muillekin.

Neitsyt - Rakkaushoroskooppi

Neitsyt yleensä elättelee toivetta kohdata joku samanlainen, kuin hän itse on. Kun Neitsyt kuitenkin kohtaa jonkun täysin erilaisen kumppanin, jonka kanssa jakaa mielipiteitä ja olla ehkä jopa samaa mieltä asioista, Neitsyt yleensä rakastuu tähän outoon ja erilaiseen kumppaniinsa koko loppuelämäkseen. Kun arki koettelee Neitsyen rakkaussuhdetta, neitsyt yleensä kohottaa suhteen arjen yläpuolelle, tehden molempien arjesta pelkkää juhlaa.

Vaaka - Rakkaushoroskooppi

Vaaka yleensä tasapainoilee erilaisten ihmissuhteidensa kanssa. Siinä onkin tekemistä, sillä sosiaalisella Vaa’alla on yleensä suuri ystäväpiiri, josta Vaa’an yleensä tunnistaakin. Vaaka rakastuessaan pitää asiat ensin hyvin pitkälti omana tietonaan, mutta rakastaa tunteidensa kohdetta silti syvästi. Oikean kumppanin kanssa Vaaka löytää tasapainonsa.

Skorpioni - Rakkaushoroskooppi

Skorpioni on tulinen luonne, joka rakastuu, ainakin omasta mielestään helposti. Löydettyään oikean kumppaninsa alkaa syvällinen ja rakastava suhde. Skorpionia ei pelota arjen haasteet, eikä minkäänlainen vaikeus suhteessa. Skorpioni on hyvin ratkaisukeskeinen kumppani, jonka kanssa ei aina käy väitteleminen, ainakaan rakkaudesta.

Jousimies - Rakkaushoroskooppi

Jousimies palvoo ihannerakkauttaan, tai ainakin ihannetta rakkaudestaan. Rakastuttuaan Jousimies kuitenkin putoaa pilvilinnoista suoraan suhteeseensa. Tätä rakkauden ihannetta kuuluu kuitenkin ymmärtää, jotta Jousimiehen kanssa saa tasa-arvoisen ja ihannoivan rakkaussuhteen aikaan. Ei ole mitään sen hienompaa, kuin olla itse Jousimiehen ihannerakkaus. Tällöin arjen haasteet kohdataan ideologioin, ja toista ymmärretään rajattomasti.

Kauris - Rakkaushoroskooppi

Kauris kohtaa yleensä rakkauden kohteensa hieman salaa. Kauris kätkee oikeat tunteensa, eikä kerro niitä kenellekään. Kauris on mukautuvainen ja ymmärtäväinen kumppani, kunhan vain löytää oikean rakkautensa. Kaurista ei saa loukata, tällöin Kauris saattaa jättää suhteen, ja löytää vain uuden kumppanin, jota oikeasti rakastaa. Tällöin on turha itkeä Kauriin perään, koska Kauris on vain löytänyt aidon ja oikean rakkautensa, jonka kanssa olla koko loppuelämä.