Oinas – Kuukauden horoskooppi

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Aurinko on kuukauden alkaessa vastuullisessa Kauriissa. Mitä et ole vielä suorittanut tehtävälistaltasi? Ala työstämään mahtavia henkilökohtaisia projektejasi ja ammatillisia tehtäviäsi nyt, jotta voit rentoutua ja pitää hauskaa myöhemmin.

Kun Mars, voimakas kotiplaneettasi, lähtee temperamenttisesta talostasi Härkään, joka on yksi kärsivällisimmistä merkeistä, niin 8. tammikuuta, tempo hidastuu huomattavasti. Vaikka saatat tuntea itsesi kovin tylsistyneeksi, voit käyttää tätä seisokkiaikaa ajatellaksesi tärkeitä asioita elämässäsi ja sitä, kuinka voit kehittyä niiden hallitsemisessa. Hyvä asia tässä tiimissä on se, että se ei koskaan luovuta. Silloinkin kun luulet, että olet saanut tarpeeksi, jokin saa sinut jatkamaan.

Rakastava Venus yhdistyy kilpailuhenkiseen Marsiin yhdeksäntenä, joka saa sinut haluamaan ”voittaa” rakkauden ja rahan alueilla. Voit ehkä päästä muiden edelle ja nousta huipulle, mutta kuinka julistat itsesi perimmäiseksi voittajaksi tällaisissa kategorioissa? Tasapaino on nyt avain voittoon.

Aurinko jättää vastuullisen Kauriin ja siirtyy ilmavaan Vesimieheen 19. tammikuuta, kehottaen sinua muodostamaan taas yhteyden maailman kanssa. Oletko menettänyt yhteyden johonkin, jonka kanssa olit läheinen? Tai ehkä sinulla on ollut tavoitteena tavata uusia naapureitasi. Tämä sosiaalinen energia on täydellinen aloitteen tekemiseen ja kaveriverkoston kasvattamiseen.