Neitsyt – Kuukauden horoskooppi

Horoskooppimerkki Neitsyt

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Kirkas aurinko on maan merkissämme Kauriissa aloittaakseen uuden kuukauden ja vuoden vastuullisella, kohtuullisella tavalla, juuri niin kuin haluat! Aseta tavoitteesi korkealle, Neitsyt, jotta voit ylpeillä hämmästyttävistä saavutuksistasi tulevan vuoden aikana!

Aggressiivinen Mars on energisessä Oinaassa, merkissä, jota se hallitsee, aloittaakseen kuukauden, mutta se siirtyy pian itsepäiseen Härkään 6. tammikuuta. Seuraavien parin viikon ajan sinun kanssasi on vaikea kommunikoida, koska kun olet päättänyt jotain, kenenkään on vaikeaa muuttaa mieltäsi. Olet avoin kuuntelemaan muiden näkökulmia, mutta niillä on harvoin vaikutusta sinuun.

Uusi kuu maallisessa Kauriissa 13. päivänä muistuttaa sinua, että voit saavuttaa tänä vuonna paljon, ja voit käyttää tätä käytännön energiaa asettaaksesi lisää aikomuksia loppukuukaudelle ja vuodelle 2021. Sinulle on suotu suuri määrä päättäväisyyttä, joka voi auttaa sinua saavuttamaan melko uskomattomia asioita, kunhan olet asennoitunut oikein.

Vuoden ensimmäinen Merkuriuksen takautuva jakso alkaa 30. tammikuuta, jolloin Merkurius on arvaamattomassa Vesimiehessä. Et voi luottaa teknologiaan tulevina viikkoina, mutta kykysi selvittää vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita kehittyy, minkä tulisi auttaa sinua välttämään suuria katastrofeja.

Neitsyt horoskooppimerkki