Leijona – Kuukauden horoskooppi

Leijona horoskooppimerkki

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Rakastava Venus on tulisessa Jousimiehessä aloittaakseen kuukauden, antaen sinulle kaikenlaisia tuhmia ideoita. Toimit spontaanisti sen sijaan, että miettisit asiat loppuun saakka, mikä voi johtaa hyvin mielenkiintoisiin tilanteisiin. Yksi asia on varma: elämä ei todellakaan tule olemaan tylsää!

Voimakas Mars siirtyy energisestä Oinaasta letargisempaan Härkään 6. tammikuuta, mikä saa sinut hidastumaan ja lähestymään asioita omaan tahtiisi. Jos olet huolissasi määräaikojen saavuttamisesta, pyydä lisäaikaa. Tällä hetkellä yksityiskohtien oikein saaminen on paljon tärkeämpää kuin pääsy ensimmäiselle sijalle.

Hallitsijasi aurinko yhdistyy syvällisesti ajattelevaan Plutoon neljäntenätoista, mikä kehittää kykyäsi voittaa ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin. Toiset ovat vaikuttuneita itseluottamuksestasi ja vahvasta uskostasi siihen, että sinun tapasi on se oikea tapa. Intensiteettisi saattaa kuitenkin olla joillekin liikaa käsiteltäväksi.

Aurinko siirtyy omituiseen Vesimieheen 19. tammikuuta ja yhdistyy kunnianhimoiseen Saturnukseen lauantaina, mikä johtaa impulsiivisiin ja eksentrisiin toimiin. Muut ihmiset saattavat ihmetellä, mitä päässäsi liikkuu, mutta riippumatta siitä, mikä on outojen ideoidesi tulos, sinulla on hyvät aikomukset. Varmista, että se on ilmeistä.

Leijona horoskooppimerkki