Kuukauden horoskoopit

Kuukauden horoskoopit ilmaiseksi Johtavalta Astrologilta. Lue täältä kaikki kuukausihoroskoopit tai tilaa ne sähköpostiisi helposti.

Kaikkien horoskooppimerkkien kuukauden horoskoopit

Tässä kaikkien horoskooppimerkkien kuukauden horoskoopit Johtavalta Astrologilta.

Vesimies – Kuukauden horoskooppi

Vesimies horoskooppimerkki

Varo tuomasta hyviä tekojasi toisten ihmisten tietoisuuteen. Hyveellisyytesi voidaan tulkita ulkokultaisuudeksi, joka pönkittää omaa egoasi. Pidä hyvät tekosi salassa ja se palkitaan – karma huolehtii siitä, että tulet muistutetuksi yllättävällä tavalla.

Kalat - Kuukauden horoskooppi

Kalat horoskooppimerkki

Sinulla on pää pilvissä ja ihmiset ympärilläsi toivoisivat, että pitäisit jalat maassa. Tiedossa on uran ja ihmissuhteiden yhteentörmäys. Sinun on vaikea suhteuttaa unelmiasi todellisuuteen ja joudut tekemään vaikeita uhrauksia. Älä kuitenkaan huoli sillä oven sulkeutuessa jossain avautuu ikkuna.

Oinas - Kuukauden horoskooppi

Olet nostalgisella tuulella eikä se välttämättä ole hyvä asia. Varo tuomasta menneisyyttä liiaksi nykyhetkeen sillä se saattaa avata vanhoja haavoja. Anna tilaa itsellesi ja muille viettämällä enemmän aikaa avarassa luonnossa.

Härkä - kuukauden horoskooppi

Härkä horoskooppimerkki

Nyt on kevätsiivouksen aika konkreettisesti ja vertauskuvallisesti. Istu alas ja pohdi mikä kaikki ympärilläsi on oikeasti olennaista ja tarpeen ja mistä pystyt luopumaan. Jokin ihmissuhde, ajattelutapa, elämäntapa tai valinta ei palvele sinua enää. Asian oivaltaminen helpottaa arkeasi ja rauhoittaa ympäristösi.

Kaksonen - kuukauden horoskooppi

Kaksonen horoskooppimerkki

Sinulla on nyt monta rautaa tulessa. Vältät burnoutin selkiyttämällä ajankäyttöäsi tai yksinkertaisesti ottamalla maalaisjärjen käteen ja luopumalla leikistä oikeassa kohtaa. Kunnianhimosi sokeuttaa sinut ja saa pelkäämään ettei tilaa ole riittävästi sinulle ja muille. Jakaminen avaa sinulle ovia.

Rapu - kuukauden horoskooppi

Kärsivällisyyttäsi koetellaan. Varo tekemästä nyt liian hätiköityjä johtopäätöksiä, koska väärinkäsityksen vaara on olemassa ja siitä voi syntyä soppa. Nyt on tärkeää, ettet sulkeudu kuoreesi vaan puhut asiat halki.

Leijona - kuukauden horoskooppi

Leijona horoskooppimerkki

Sinulla on etsikkoaika menossa. Jokin uran merkkipaalu tai ihmissuhde on tulossa päätökseen. Sinua turhauttaa pysähtyä, mutta nyt on hyvä hetki nauttia saavutuksistasi ennen elämäsi seuraavaa lukua. Tämä on oivallinen tilaisuus ottaa hieman lomaa ja valjastaa luovuuttasi mökillä tai kotosalla.

Neitsyt - kuukauden horoskooppi

Neitsyt horoskooppimerkki

Jokin ongelma vaatii välitöntä huomiotasi. Nyt on tärkeää, että suhtaudut asiaan objektiivisesti ja olet armollinen itseäsi kohtaan. Voit suhteuttaa ajatuksiasi ja stressinsietoasi harrastamalla hyötyliikuntaa.

Vaaka - kuukauden horoskooppi

Vaaka horoskooppimerkki

Arjessasi tulee eteen huumorintajua vaativa tilanne. Olet puun ja kuoren välissä ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä kiusallisemmaksi asia muuttuu. Nyt on hyvä katsoa peiliin ja miettiä rehellisesti omaa suhtautumistasi asiaan.

Skorpioni - kuukauden horoskooppi

Sinulla on tylsää ja tämä saa sinut miettimään mielessäsi olemattomia asioita. Siksi onkin tärkeää, että päivän lopussa varaat aikaa jollekin itsellesi mielekkäälle tekemiselle. Jos vain pystyt niin vaihda maisemaa ja kokeile jotain mukavuusalueesi ulkopuolista.

Jousimies - kuukauden horoskooppi

Rakennat vertauskuvallisesti taloa tulevaisuuteen, mutta et huomaa, että nykyinen talosi on hajoamassa. Sinun on tärkeää pitää huolta siitä, että perustukset ovat kunnossa etkä pidä itsestäänselvyytenä sitä mitä sinulla jo on. Luvassa on hiekkalinnan huuhtova myrsky, mutta siitäpä sinä vasta innostutkin!

Kauris - kuukauden horoskooppi

Kauris horoskooppimerkki

Pidä huolta terveellisistä elämäntavoista. Olet niin keskittynyt kannattelemaan muita ympärilläsi ettet aavista, että olet itse hajoamassa. Muista hemmotella itseäsi riittävällä levolla, hyvällä ruualla ja liikunnalla välttääksesi ikävät yllätykset. Saat passiivisen idean, joka tuottaa sinulle aktiivista hyötyä.