Kauris – Kuukauden horoskooppi

Kauris horoskooppimerkki

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Aurinko on itsekurillisessa merkissäsi aloittaakseen kuukauden, joten sinulla menee pohjimmiltaan erittäin hyvin uuden vuoden alkaessa. Viimeisessä vaiheessa olevien hankkeidesi pitäisi alkaa saada nyt paljon huomiota, lähinnä tekemäsi työn ansiosta. Pian tulet saavuttamaan menestystä, josta olet aina haaveillut.

Kommunikoiva Merkurius yhdistyy hallitsijaasi Saturnukseen 9. tammikuuta, mikä kehittää kriittisen ajattelusi tasoa. Olet nyt erinomainen päätöksentekijä, minkä pitäisi auttaa sinua tekemään kaivattuja johtopäätöksiä elämäsi eri osa-alueilla. Jos olet tuntenut olevasi hajalla viime aikoina, niin nyt on aika alkaa poimia palaset ja laittaa ne takaisin paikalleen.

Uusi kuu kunnianhimoisessa kyltissäsi kolmantenatoista on hyvää aika katsoa edessäsi häämöttävää vuorea ja päättää, minkä reitin haluat valita huipulle. Ei ole epäilystäkään siitä, että joudut kohtaamaan haasteita loppukuukauden aikana, mutta tämä kausi on optimistinen onnistumismahdollisuuksiesi suhteen.

Aurinko on siirtynyt vapaamieliseen Vesimieheen siihen mennessä, kun se yhdistyy Saturnukseen 23. tammikuuta, mikä saattaa hieman hämmentää sinua. Olit jo tottunut tekemään asioita yhdellä tavalla, mutta nyt sinun täytyy tottua tekemään ne toisella tavalla. Tapa ei ole sen huonompi, se on vain erilainen. Omaksu omituisuus, joka sinun on kohdattava tämän lyhyen näkökohdan aikana.

Kauris horoskooppimerkki