Kalat – Kuukauden horoskooppi

20.2.-20.3

Kalat horoskooppimerkki

Auringon ollessa sinnikkäässä Kauriissa kuukauden alkaessa, voit vihdoin saada päätökseen ne projektit, jotka ovat painaneet mieltäsi viime aikoina. Tehtävien kuittaaminen tehtäväluettelosta on niin tyydyttävää! Pystyt kiinnittämään tarkkaan huomiota yksityiskohtiin, mikä auttaa sinua tuottamaan laadukasta työtä ja viemään sinut askeleen lähemmäksi haluamaasi ja ansaitsemasi menestystä.

Kuitenkin, kun itsevarma Mars yhdistyy hidasliikkeiseen Härkään 6. tammikuuta, olet valmis rentoutumaan ja suhtautumaan tilanteeseen kärsivällisemmin. Härkä saa pallon pyörimään, mutta sillä ei ole kiirettä saattaa sitä maaliin. ”Hidas ja vakaa voittaa kilpailun” on Härän tunnuslause, joten yrittämällä pakottaa mitä tahansa tapahtumaan tämän siirtymäjakson aikana tulee väistämättä kostautumaan.

Jännittävä Leijonan uusikuu kolmantenatoista antaa sinulle välähdyksen jostakin, mitä kannattaa odottaa, mutta egosi voi estää sinua nauttimasta siitä täysin. Olet valokeilassa, mutta et välttämättä saa suosionosoituksia. Mutta se ei haittaa, Kalat. Näyttämön jakaminenkin on hauskaa.

Merkurius muuttuu taantuvaksi Vesimiehessä 30. tammikuuta, haastaen joitain pitkäaikaisia uskomuksiasi ja mielipiteitäsi. Yritä pitää mielesi avoimena, kun käyt läpi niin sanottua identiteettikriisiä. Muunna väittelyt mahdollisuuksiksi oppia jotain uutta olemalla tuomitsematta ketään.

Kalat horoskooppimerkki