Kaksoset – Kuukauden horoskooppi

Kaksoset horoskooppimerkki

Nopeasti ajatteleva Merkurius, hallitsijasi, on tulisessa Oinaassa aloittaakseen kuukauden, joten ajatusprosessisi on lyhyt ja nopeasti asiaan menevä. Et takerru tällä hetkellä yksityiskohtiin. Itse asiassa tärkein asia mielessäsi on saada haluamasi mahdollisimman pienellä vaivalla, etkä näe syytä olla siitä pahoillasi!

Tulinen Mars saapuu hitaamman Härän joukkoon 6. tammikuuta, jolloin ajatteluprosessisi hidastuu ja alat katsoa ympärillesi ja tajuamaan, että et ehkä ole tehnyt parhaita päätöksiä viime aikoina, etenkään rakkauden ja rahan suhteen. Onneksesi Härän vakaa energia voi auttaa sinua ohjautumaan parempaan suuntaan lähiviikkoina.

Jännittynyt Merkurius-Uranus neliö kahdennessatoista testaa kapinallisia tapojasi ja tuo ripauksen jännitystä, jolla voi olla vaarallisia seurauksia. Kun seisotte risteyksessä, valinta on täysin teidän, Kaksoset. Kysy itseltäsi, miksi toinen on houkuttelevampi kuin toinen – ja mitä tapahtuu, jos et valitse viisaasti.

Aurinko jättää vakaan Kauriin ja siirtyy omituiseen ilman merkkiin Vesimieheen 19. tammikuuta, toivottaen tervetulleeksi kuukauden tuoreita ajatuksia ja innovatiivisia ideoita. Tämä sosiaalinen energia kannustaa sinua luomaan uusia ystäviä ja liikekontakteja sekä hyväksymään kaikentyyppisiä ihmisiä, kun sosiaalinen piirisi laajenee.

Kaksoset horoskooppimerkki