Jousimies – Kuukauden horoskooppi

Jousimies horoskooppimerkki

Venus, rakkauden ja rahan jumalatar, on vallitsevassa merkissäsi aloittaakseen kuukauden. Tammikuun ensimmäisen viikon aikana teet ystäviä (ja potentiaalisia uusia rakkaussuhteita) helposti, ja taloudellinen tilanteesi on luultavasti melko myönteinen ja sujuva. Jos lainaat rahaa kenellekään, pidä yksityiskohdat mielessäsi.

Venus jättää merkkisi ja astuu vakavampaan maalliseen Kauriiseen 8. tammikuuta, mikä tekee sinusta hieman tiukemman rakkaus- ja raha-asioissa. Viime viikolla olit nopea lainaamaan romanttista huomiotasi ja kovalla työllä ansaittua käteistäsi, mutta nyt alat olemaan tarkkaavaisempi huomiostasi kilpailevia asioita ja ihmisiä kohtaan. Kova työ palkitsee enemmän kuin mikään muu juuri nyt.

Merkurius yhdistyy kotiplaneettaasi Jupiteriin intohimoisessa Oinaassa yhdentenätoista, mikä tuo hyviä, mutta täysin odottamattomia uutisia. Pidä silmällä sosiaalisen median julkaisuja, joihin sinut on merkitty, tai selaa saapuvia viestejä varmistaaksesi, ettet ole unohtanut mitään. Keskittymiskykysi on nyt suhteellisen lyhyt, mutta se ei ole mikään tekosyy sille, että jäisit paitsi kuukauden suurimmista uutisista!

Mars-Jupiter neliö 23. tammikuuta antaa sinulle energiaa uusien projektien aloittamiseen, mutta et välttämättä kiinnitä tarpeeksi huomiota yksityiskohtiin nähdäksesi niitä läpi. Onneksi sinua pidetään nyt arvovaltaisena hahmona, joten sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia saada muita auttamaan sinua saattamaan asiat loppuun.

Jousimies horoskooppimerkki