Härkä – Kuukauden horoskooppi

Härkä horoskooppimerkki

Tammikuun kuukauden horoskooppi horoskooppimerkistä Härkä johtavan astrologin laatimana:

Aurinko on tasaisessa ja tutussa maan merkissä Kauriissa aloittaakseen kuukauden, joten tunnet ilmassa olevan vastuullisen energian tutuksi. Jos sinulla on jäljellä joitain asioita, joita et kerennyt tehdä viime vuoden lopussa, niin nyt on hyvä aika pelata hippaa. Aseta siivoaminen ja järjestely luettelosi kärkeen.

Voimakas Mars saapuu kärsivälliseen merkkiinne 6. tammikuuta, tämä planeetta ei tee sinusta niin aggressiivista kuin ollessasi muissa merkeissä, mutta vaadit silti kunnioitusta ja heidän täyttä huomiotaan. Taloutesi on nyt tärkeässä roolissa. Älä ole liian itsepäinen kuunnellaksesi jotakuta, joka voi auttaa sinua kehittämään tulosta viivan alla.

Kotiplaneettasi Venus yhdistyy aggressiiviseen Marsiin yhdeksäntenä ja luo houkuttelevan tasapainon elämääsi. Voit nyt sanoa asiat suoraan niiden kuulostamatta liian aggressiivisilta, mikä on mahtavaa, kun kyseessä on haluamasi saavuttaminen.

Pitkälle ajatteleva Uranus kulkee suoraan ollessaan kumppanina perinteisen merkkisi kanssa 14. tammikuuta, mikä luo mielenkiintoisen yhdistelmän vanhoja ja uusia ajatuksia. Olet nyt avoimempi uusille ideoille ja näkökulmille, mutta haluat silti pysyä useimmissa omissa mielipiteissäsi. Keskustelu muiden erilaisia elämänkokemuksia omaavien ihmisten kanssa voi olla nyt erittäin tarkoituksenmukaista.

Härkä horoskooppi